Välkommen till förskolan Jollen!

Välkommen till Lindö förskolor; Båten, Focken, Isjakten, Jollen och Kompassen. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med vårt tema och barns undervisning samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Förskolans värdeord; MÖTEN, INBJUDANDE och OLIKHETER leder oss i vårt arbete.

fredag 16 december 2022

Gud Jul från Fören!

Under veckan har vi lekt mycket utomhus, barnen tycker verkligen om att vara utomhus och leka i snön. De är riktigt duktiga på att dra runt varandra i pulkorna. Vi har också tagit in våra istuber som vi fryst under några dagar. Vi har pysslat mycket, många barn vill gärna ta hem sitt pyssel så titta gärna på hyllan och ta hem det som finns där. Vi har också hunnit med att baka pepparkakor så nu har alla barn bakat och fått med sig en påse hem. 

Tack så mycket för att ni kom och firade in julen tillsamman med oss i onsdags. Barnen har tränat mycket på sångerna och de va väldigt pirriga inför att sjunga för er. Det var så trevligt att få träffa er alla och tack så hjärtligt för alla julpresenter och all uppskattning. Detta är det sista blogginlägget för denna termin, vi återkommer under v 3. Ha en trevlig ledighet och God jul önskar Emma, Åsa, Lotta och Malin.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar