Välkommen till förskolan Jollen!

Välkommen till Lindö förskolor; Båten, Focken, Isjakten, Jollen och Kompassen. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med vårt tema och barns undervisning samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Förskolans värdeord; MÖTEN, INBJUDANDE och OLIKHETER leder oss i vårt arbete.

fredag 9 december 2022

v 49 Fören

 Hej 

Denna vecka har det varit lite annorlunda på grund av mycket sjukdom bland personal och barn. 

Några barn har fått åka buss till Abborreberg och träffa Tomten. Vi lämnade några önskelistor och barnen fick även berätta för tomten vad de önskade sig. Tomten berättade att de skulle meddela nissarna att de behövde göra mer slime, så det ska räcka till alla barnen. Efter besöket gick vi och ropade på nissarna och renarna, men de hade nog fullt upp för de kom inte fram till oss. Barnen uppskattade även att få åka buss till och från tomten. 



Ute har det varit lite kyligare. Nu har vi kunnat leka med isbitar istället för lera. Vi har även lekt båt och veckan fick avslutas med att åka pulka på gården. Barnen turas om att dra varandra i pulkor.

Inomhus erbjöd vår student att testa green screen, vilket alla ville testa på. Vi fick prova att lägga bilder i olika lager, där vi först valde en bakgrund och sen en bild på oss själva att sätta framför. Bilden på oss själva fick barnen testa att förstora eller förminska för att den skulle passa in. 




Snart har alla barn fått baka pepparkakor. Dessa kommer vi att bjuda på efter onsdagens julmys. Hoppas att vi träffas där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar