Välkommen till förskolan Jollen!

Välkommen till Lindö förskolor; Båten, Focken, Isjakten, Jollen och Kompassen. Syftet med bloggen är att visa hur vi arbetar med vårt tema och barns undervisning samt att skapa större delaktighet för våra vårdnadshavare. Förskolans värdeord; MÖTEN, INBJUDANDE och OLIKHETER leder oss i vårt arbete.

torsdag 25 augusti 2022

v, 34 Aktern Välkomna tillbaka

 Vi önskar er alla välkomna till en ny termin på Aktern. Alla barnen har kommit tillbaka efter semestrarna, så verksamheten är i full gång. 

Våra introduktioner har startat och barnen har välkomnat de nya kompisarna till Aktern. Vi arbetar just nu med vår grundverksamhet och att alla barn ska komma in i våra rutiner och känna sig trygga. Vi har utforskat både våra inne och utomhus miljöer. Vi har skapat både utomhus och inne i vår Ateljé. Konstverken hänger på väggen i vår  hall. 




Vi utforskar också former och skapar olika byggkonstellationer tillsammans. Vi försöker återskapa från bilder och bygger nya former. Barnen tycker det är väldigt spännande och kan hålla på länge och laborera med våra magneter. Vi pratar också färger tillsammans. 

Vi ser fram emot en ny spännande termin med era barn. 


                     

                                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar